Styrelsemöte, fotografering, medlemsmöte och turnéplan

Ja igår hade vi styrelsemöte och passade samtidigt på att ta lite idolbilder men också lite bilder för att kunna göra våra utskick och bloggen lite roligare. Idolbilderna kommer ni få sen som samlarbilder utskickade med internposten. Det går bra att byta med varandra om man vill ha fler av Håkan, eller mig och så vidare.

Näe ni kan vara lugna, ska inte skicka ut idolbilder till er, de är för att ha på våra sidor på länet och även kunna ha här i bloggen om vi känner för det. Vi kommer inte få bilderna än, så ni får stå ut med de bilder som ligger på intranätet idag. 🙂

Men vi hade ett styrelsemöte som sagt och det var genomgång av löneavtalet samt hur vi då ska ta hand om er så ni kan förbereda er på era lönedialoger. Vi planerade då in ett medlemsmöte tisdagen den 24:e maj klockan 17,15 i Länssalen på Gärdet.

Vi kommer också bege oss ut på turné till butikerna och kontoren samt att vi kommer ha två dagar där ni medlemmar kan komma till oss om ni har frågor eller behöver stöd. Jag kommer stolpa upp det mer nedan när vi kommer vara vart, så ni vet! En liten Turnéplan alltså 🙂

Vi fick in en fråga gällande att byta semestertillägg mot mer semester. Alltså att man istället för att få det semestertillägg på som vi har i avtalet så får man fler semesterdagar. Vi har hört frågan men då vi har mycket just nu med löner och annat så bordlägger vi frågan till i höst och tar tag i det då. Men kul att vi får in frågor till styrelsen, det vill vi ha mer av! Det är ju för er skull vi sitter här, och är det något ni vill att vi tar upp så säg till som sagt!

Det där var ju kortfattat om vad vi pratade om, men som vanligt så kan vi inte delge er allt, och vissa saker är ni nog helt ointresserade av att veta, som sjukfrånvaro och sånt. Men vill ni veta sånt så kan ni ju alltid fråga!

Men nu kommer vår lilla Turnéplan för när vi kommer till er eller du kan komma till oss! Självklart kan ni kontakta oss redan nu om ni fått inplanerade dialoger innan vi kommer till er!

FTF:s personalklubb på Turné

24:e maj      Medlemsmöte i Länssalen kl 17,15 på Gärdet
25:e maj      Vällingby får besök
25:e maj      Lönedialogshjälp på Plan 10 i samtalsrum vid pentryt från kl 13.00
26:e maj      St Eriksplan och Gärdet får besök. St Eriksplan på förmiddagen och Gärdet på eftermiddagen
26:e maj      Lönedialogshjälp på Plan 10 i samtalsrum vid pentryt kl 9-12.
27:e maj      Södertälje och Norrtälje får besök
31:a maj      Farsta och Sickla får besök. Farsta på förmiddagen och Sickla på eftermiddagen
7:e juni       Solna och Mörby får besök. Solna på förmiddagen och Sickla på eftermiddagen
9:e juni       Södermalm och Stureplan får besök. Södermalm på förmiddagen och Stureplan på eftermiddagen

Men vi ses och hörs!

Lars Dahl
Vice Ordförande

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 18 maj, 2011, in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: