Få tar chansen till personlig rådgivning.

Som ni kanske vet vid det här laget så är vi ju ute på Turné samt har haft några dagar när man kunnat komma och träffa oss personligen för att kunna förbereda sig inför sina lönedialoger.

Men det är förvånansvärt få som tar chansen tycker jag. När vi är ute i butikerna tar man chansen att träffa oss för det är ju smidig kan jag tänka mig, men varför vill man inte ha samma hjälp när man jobbar på Gärdet?

Nu kan det kanske vara så att man generellt känner att man har lättare att prata för sig och veta vad man ska prata om när man sitter på HK, det vet jag faktiskt inte. Men jag vill ändå att de som känner att de vill ha ett personligt möte och hjälp inför sitt lönesamtal tar kontakt med oss. Ni hittar våra kontaktuppgifter på våra sidor på Länet både med mail och telefonnummer.

Det är viktigt att alla vet att det är ni som nu har chansen att påverka utgången av er lönedialog. Jag förstår om man sen tidigare år känner att det inte spelar någon roll vad man gör med sin lönedialog, men där har man i så fall fel! Det är denna gången nu har chans att påverka, för chefen ska inte sätta din nya lön förrän efter chefen har en samlad bild över alla, dvs. har haft första dialogen med alla.

Så nu vill jag att ni som känner er osäkra på hur ni ska lägga upp er lönedialog eller vill få tips och idéer inför den, tar kontakt med oss. Man kan alltid få en kontakt så bokar vi en tid att sitta ner! Ni som jobbar inom butik och kontor, ni får ju besök av oss så småningom, men känner ni att ni vill ha en tidigare kontakt så tveka inte att kontakta oss.

Vi finns här för er, det är ju det ni har betalat för! Och nått övertag ska ni ju ha över de som inte är medlemmar!

Lars Dahl
Vice Ordförande

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 30 maj, 2011, in Allmänt and tagged . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: