Sommarhälsning från vår Ordförande

Jag hoppas att Era lönedialoger fungerar som det är tänkt. Tyvärr får vi lite signaler om att vi behöver höja kvalitèn på vissa håll i bolaget. Tacksam om ni hör av Er om det inte fungerar, så vi kan prata med bolaget.

Lokala avtalet ang. lönesättning samt utökad personalförmån avseende lån känns som en viktig milstolpe för relationerna mellan oss och bolaget.Jag hoppas att den positiva anda som den fördes i är något som vi kan ta med oss in i framtiden. Båda parter har samma intresse i grunden nämligen att företaget och personalen ska må bra.

Hösten kommer att bli spännande med en ny organisation och nya utmaningar inför framtiden. Ett stort tack till Er alla för det förtroende som vi känner att vi har från Er , utan det hade vi inte varit där vi är idag. Det är också glädjande att vi ökar vårt medlemsantal .

Jag hoppas att ni alla får en skön sommar oavsett vad ni ska göra och att ni kommer tillbaka från semestern med fulladdade batterier.

Med varma hälsningar

Håkan Haraldsson
Ordförande

Bilder av Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 13 juni, 2011, in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: