Fackets fartfyllda framfart under vecka 35

Som vår otroligt fyndiga överskrift antyder så kommer det hända en hel del saker under vecka 35, och då talar vi inte om slutförhandlingarna gällande lönedialogerna.

Vår vecka börjar med Finansloppet måndagen den 29:e augusti med start 17.30. Ska du inte vara med och motionera själv kan man ju alltid ta sig till Stadion och hejja på de som faktiskt gör det! Vill man anmäla sig i sista stund kan man göra det samma dag vid Stadion. Man kan springa, lunka eller gå. Mer information om finansloppet hittar du HÄR 
Du börjar kanske ana vart vi fått överskriften ifrån?

Sen fortsätter vi på tisdagen och låter det då regna popcorn och pengar över oss på Gärdet! Vad det innebär tänker vi faktiskt inte avslöja men vi vill ge er en hint om det så det får ni genom bilden här nedan! Blåsigt värre…. Dessutom får vi hemligt besök också, och det kommer vi inte heller avslöja ännu och ni får heller ingen hint om det!

Hinten!!

På onsdagen kommer vi sen att gå runt på de olika våningarna på Gärdet, men även i Solna, Norrtälje och Södertälje kommer vi att finnas för att prata med både medlemmar och icke medlemmar. Ta chans att prata med oss och läsa vår tidning Finansliv.

Mer info kommer när det närmar sig! Vi ses!

Styrelsen i FTF’s personalklubb på Länsförsäkringar Stockholm

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 22 augusti, 2011, in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: