Rekryteringen går framåt för både butik och kundcenter

Just nu pågår det intervjuer löpande för butiker och intervjuerna för kundcenter är avklarad.

10 personer är anställda att börja på vårt kundcenter den 3 oktober då de går direkt in i kunskapsporten för att lära sig bank.

Gällande butik så har vi långt kvar till att få de 50 nya säljare/rådgivare vi söker men vi har träffat en hel del kandidater som vi vill gå vidare med, så det är bara en fråga om tid.

Det som är viktigt i rekryteringen till butik och kontor denna gången är att vi vill ha personer med gedigen erfarenhet från bank samt en bra blandning gällande ålder. Självklart ska det även vara en bra blandning gällande mångfald, något som Länsförsäkringar Stockholm alltid varit duktiga på.

Men det betyder ju att vi måste lägga den tid som behövs på att hitta de personer som vi tycker passar Länsförsäkringar Stockholm bäst.

Vi i FTF tycker det är viktigt att vi är med i rekryteringen för att se till att rätt personer blir anställda, samt för att faktiskt tala om att det är vi som förhandlat fram bland annat säljaravtal och OB-ersättning.

Vi i FTF vill att vårt företag ska frodas och gå bra och därför tar vi också ansvar för att de som anställs är bra för företaget.

Är du intresserad av att veta mer hur det går till i en rekrytering eller att arbeta fackligt, så är det bara att ta kontakt med mig!

Vi ses och hörs!

Lars Dahl
Vice ordförande

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 20 september, 2011, in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: