Återkoppling för de som var ”Ej överens” fortgår.

Arbetet med att prata med alla som varit ”ej överens” håller på för fullt och vi försöker prata med alla så snart vi bara kan. Många har vi pratat med och några har vi kvar, samt en del som vi inte fått svar från.

Stor del av det vi gör är för att ni ska få veta hur det resonerades när det blev ett positivt eller negativt besked. Det är i vissa fall även så att man inte fick någon motivering alls när chefen återkopplade och det tycker vi är tråkigt. Det vi också tycker är tråkigt att när de önskemål vi hade på åtgärder för att man ska kunna bättre på sin lön till nästa omgång inte heller ha kommunicerats. Jag kan inte svara på vart det brister i ledet men det är något som måste bli bättre till kommande år enligt min mening.

Men vi fortsätter återkopplingen från vår sida, och ska snart vara klara med det. Vi kommer sen ha en utvärdering i slutet av oktober där vi kommer gå igenom allt som funkat och inte funkat.

Vi kommer också att göra en undersökning bland er som varit med i årets lönedialog där ni anonymt kan få säga vad ni tycker om allt från upplägg till  hur chefen skött sig i sina dialoger.

Vi måste ju lära oss och gå vidare då det snart är dags igen. Så börja vässa på dina argument redan nu!

Vi ses och hörs!

Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 26 september, 2011, in Allmänt and tagged . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: