Idag skickas enkäten ut, viktigt att alla som fått den svarar.

Vi har skickat ut en enkät gällande lönedialogen och hur man upplevt de, till alla medarbetare som är berörda av årets dialog. Det är viktigt att du som fått den svarar, så kan vi framföra våra argument utefter vad ni svarat och inte bara vad vi hört.

Då det har kommit fram blandade åsikter om årets lönedialog och att det också varit varierande kvalité på hur det gått till vill vi alltså ha din åsikt. Det är bara de som varit med i årets dialog som får svara då det är deras åsikt vi måste få.

Vi vill ju ha både det som var bra och det som var dåligt så vi kan gå tillbaka till vår arbetsgivare och gå igenom vad som kan förbättras och vad som faktiskt funkade bra.

Så har du fått mail om att svara på enkäten, gör gärna det så din åsikt också blir hörd. Det är helt anonymt att svara, vi ser om man har svarat men inte vem som svarat vad.

Vi ses och hörs!

Lars Dahl
Vice Ordförande

 

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 3 oktober, 2011, in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: