Medlemsantalet ökar för hela Länsförsäkringsgruppen.

Det var en sak som vi faktiskt pratade om på fullmäktige som jag inte hade med i min sammanfattning förra veckan, men jag känner att den förtjänar ett eget inlägg.

På bilden jag hade i börjat av det inlägget fanns det lite siffror, jag tar med bilden igen för att visa

Högst upp står lite siffror som symboliserar hur många medlemmar vi var i börjat av året (3818) samt var vi är idag (3860) samt vart vi ska landa den 31/12 – 2011 (4000)

Vi går framåt men har en bit kvar att gå! Men hedersutnämnande till Länsförsäkringar mäklarservice samt Länsförsäkringar Kalmar som redan nu faktiskt kommit upp i vad de lovade på årsmötet. På Länsförsäkringar Stockholm ska vi upp till 334 medlemmar och är 324 idag, så kommer snart dit vi också!

Rekrytering av nya medlemmar är viktigt för oss som fackförbund, och för er som medlemmar. Jag har nog tjatat om det en hel del, men utan medlemmar så inget medbestämmande. Sen får man ju idag ut rätt mycket av sitt medlemsskap så som inkomkstförsäkring, men även personlig rådgivning gällande arbetesmiljö, lön och kompentensutveckling. Vi finns för våra medlemmar inte bara när ni behöver hjälp utan även för att hjälpa er framåt i arbetslivet.

Så grattis säger vi till Mäklarserive och LF Kalmar till ett fantastiskt jobb med rekrytering! Vi ser det alla som en sporre!

Annonser

Posted on 25 oktober, 2011, in Allmänt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: