Pratat social media med FTFare

Idag tisdag har jag varit på ett möte där FTF pratat med förbundsmötet om 6 vägar Framåt. Där har bland annat jag vittnat om hur man använder sociala medier i vår kommunikation med våra medlemmar.

6 Vägar framåt har jag ju skrivit om innan och vill du läsa mer om det kan du göra det på vår sida om 6 Vägar Framåt

Men det jag var och pratade på förbundsmötet om var hur viktigt det är att kommunicera till våra medlemmar och då genom bloggen. jag pratade om hur vi började och att det hade att göra med att vi på årsmötet lovade att kommunicera bättre med er medlemmar om vad vi gör och vad som händer i personalklubben.

Och då vi pratat i 6 vägar framåt åt att ni medlemmar ska vara i fokus och att man vill se att vi är förhandlingskraftiga så är ju att blogga och uppdatera er om vad som händer bästa sättet för det. Det är också ett bra sätt för er medlemmar att se oss i styrelsen också och få er att kunna uppskatta vi gör för er skull.

Det är också bra som ett sätt att uppmärksamma att vi vill ha till exempel bättre personallånevillkor och företaget själva tar upp i förhandlingen om lönedialog att man vill titta på att förbättre lönedialogen för man läst om det. Det är också bra för att påvisa att vi gör saker även när arbetsgivaren tar åt sig äran för det.

Jag tycker det var lyckat och att jag lyckades få fram att det är viktigt att vi syns för våra medlemmars skull, för vår egen skull och för att visa arbetsgivaren att vi faktiskt informerar om vad vi gör, både sådant vi lyckas med men även saker vi kanske inte får igenom.

Pratade lite om twitter också, men det viktigaste var ändå att påvisa fördelarna med bloggen och det känns ju som att ni medlemmar uppskattar den i alla fall! Ja annars får ni ju säga till!

Sist en bild från förbundsmötet där jag passade på att ta bild på dem för att lägga upp här!

Vi ses och hörs!

Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 6 december, 2011, in Allmänt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: