FTF ger mer till sina medlemmar, men har du koll på alla förmåner?

Häromdagen planerade vi ju lite inför året och ska dra ihop en medlemsaktivitet.

Då konstaterade vi också att vi har en massa erbjudanden som medlemmar i FTF som jag tycker är viktigt att ni känner till, vissa saker kanske ni har redan idag och vet inte om att ni kan få billigare!

Man kan läsa om alla förmåner på FTF’s Hemsida men jag tänkte koncentrera mig på några av dem, en del nya och en del gamla!

Tidskrifter:

RES
RES är tidningen för de sanna livsnjutarna som önskar en storslagen upplevelse redan i läsfåtöljen. I tidningen kan du läsa om allt från de hetaste adresserna i världens metropoler till rogivande oaser, sagolika platser och spännande destinationer.

Lifestyle
Sveriges mest exklusiva tidning är det självklara valet för dig som vill njuta av livet. I Lifestyle hittar du intervjuer med normalt mycket svårfångade personligheter, tester av de mest omtalade restaurangerna, hotellen, bilarna, båtarna och självfallet det senaste inom mode, hälsa och skönhet, business, nöjesliv, inredning och design, konst, litteratur, it och Hi-Fi.

Privata Affärer
Privata Affärer är en oberoende tidning för dig som vill satsa på din egen ekonomi, men också en informationskälla för dig i ditt yrkesliv. I varje nummer får du många konkreta råd om hur dina sparpengar kan växa, skatten kan minska och kostnaderna krympa. Dessutom finns en placeringsguide som hjälper dig att placera pengarna på bästa sätt.

Alla får ni till förmånligare pris!

Glasögon och Linser:

Vi har också rabatt på LensWay, någon ni kommer bli varse den 11:e April då vi kommer ha dem på besök här på gärdet!

Som medlem i FTF får du just nu tio procents rabatt på försäljningspris för linser och solglasögon, samt 30 procent på alla bågar, hos LensWay! Logga in på FTFs medlemsidor för att läsa mer hur du får rabatten! (Det ska ju vara enbart för medlemmar, så ni andra får faktiskt inte ta del hur man gör för att få rabatt!)

Hotell:

Nu har vi även rabatt på Choice Hotel, rabatten är från 12% och även här måste du logga in på medlemssidorna för att kunna ta del av rabatten!

Sen finns det allt möjligt från el till kryssningar och italienresor! Tycker du ska gå in nu genast och innan du planerar semestern kanske du kan hitta bra deals där!

Varför sitter du här och läser än? Klicka in dig på FTFs medlemssidor!!

Vi ses och hörs!

Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 15 mars, 2012, in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: