Samarbetsmöte med LFABs personalklubb

Idag kommer jag sitta med Åsa Jansson, Vice ordförande och Sussie Lindberg, Ordförande i LFABs personalklubb för att prata framtid.

För att båda personalklubbar ska kunna jobba effektivt och ge mesta möjliga service till våra medlemmar så är det inte mer än naturligt att vi samarbetar. Att inte samarbeta när vi sitter så nära varandra dessutom är ju inte så smart, och då vi är Lite Vassare så är vi ju också smarta.

Vad är det vi ska samarbeta i då? Ja för det första så har vi ju nyligen haft Lensway på besök som ni kunde läsa om förra veckan. Vi samarbetar när det gäller att rekrytera nya medlemmar, att synas som ett starkt fack samt gälland utbildningar och andra gemensamma frågor. Det ger oss också en ekonomisk fördel då vi kanske har råd med fler saker om vi gör det tillsammans.

Här nu idag kommer vi prata mycket om just utbildning och då gällande kontaktombuden men även för våra respektive styrelser där vi också kan skapa mer samarbete med våra olika roller. Vi kommer nog komma med en hel del galna idéer med vad vi ska göra och jag hoppas att vi kan ligga på golvet och skratta igen, eller så skärper vi oss och är helt seriösa. vi får se hur det blir.

Så här roligt hade vi en gång! Sussie inte med på bilden utan det är Viola på Kansliet som får symbolisera henne idag.

Men jag ser fram emot det och vill bara säga att samarbetet med LFABs personalklubb har pågått i ett år nu. Tack vare det har båda personalklubbar kunnat göra mer för medlemmarna och jag ser fram emot kommande årens samarbete. Och vad vi kommer fram till lär ni ju bli varse på nått sätt!

Vi ses och hörs

Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 16 april, 2012, in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: