Ett efterlängtat ansiktslyft på nya hemsidan

Ja nu har det efter att man pratat om det i 3 år (jag tror det är längre men rädd för att åka på stryk) äntligen blivit en ny hemsida!

På den nya hemsidan kan du göra allt du gjorde innan men du har fått ett nytt lösenord hemskickat för att kunna logga in. Har ni inte fått ett brev om det så ta kontakt direkt med kansliet (hur finns ju på nya sidan, så ett bra test är ju om ni kan hitta informationen!)

I det stora hela tycker jag att hemsidan fått sig ett ordentligt ansiktslyft och det känns ”modernare”. Ska vara ärlig och säga att jag inte varit inne allt för mycket ännu men jag kommer testa nya hemsidan och vara kritisk där det så kräver 🙂

Men jag tycker ni ska kolla in nya hemsidan! KLICKA HÄR!

Men det var på tiden att den kom kan jag säga, och vi ska också försöka utveckla medlemssidorna på nya hemsidan så att vi lägger en del information som faktiskt bara ni medlemmar ska ha då man måste logga in för att komma åt dem.

Vad tycker ni ska ligga på de inloggade medlemssidorna så bara ni kan se? Kommentera gärna här nere! Ja och även vad ni tycker om nya hemsidan!

Nu blir det 2 dagar av årsmöte med LFP (Länsförsäkringsgruppens Personalförening) där ny ordförande samt 2 nya ledamöter ska väljas in. Mer om det i veckan!

Vi ses och hörs!

Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 7 maj, 2012, in Allmänt and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: