Länsförsäkringsgruppens Personalförening (LFP) har haft årsmöte i dagarna 2 – och en rockande ordförande

Ja då var man tillbaka efter ett par dagar i årsmötets tecken. Jag personligen ingår numer i LFPs styrelse som ledamot och ungdomsansvarig (Ung i sinnet antagligen).

Då det också det var Håkan Haraldssons sista LFP-stämma som ordförande så var det en del gäster inbjudna för att tacka av Håkan, en av dem vår Förbundsordförande Ingolf Lundin. Ingolf blev även vald till ordförande för stämman, någon han klarade galant. Ja illa vore det ju annars om vår förbundsordförande inte kan hålla i ett möte 😉

Förbundsordförande Ingolf Lundin

Men vi har inte bara suttit i möte, vi har faktiskt jobbat lite också! En sak vi gjorde var att vi gick igenom gamla och nya kollektivavtalet och då med inriktning på lönedialog kontra lönesamtal som det hette innan. Många tyckte nog att det nya sättet var bättre än det gamla då det var tydligare nu men att det gav mer jobb för oss förtroendevalda med det nya.

Sen fick vi också önska hur ett perfekt avtal skulle kunna se ut och måna idéer brainstormades fram. Vad sägs om 6 timmars arbetsdag? Ja nu var det inte bara realistiska mål vi hade men får man önska så gör man ju det.

Men formaliteter har man ju på ett årsmöte eller årsstämma som det också kallas. Och en ny styrelse valdes det, samt då en ny ordförande efter Håkan.

Men Susanne Lindberg valdes till ny ordförande till LFP och en del känner igen henne från information gällande inkomstförsäkringen där hon är fotomodell!

Susanne Lindberg ny Ordförande i LFP!

Tänkte intervjua Susanne här snart, men hon har 25 års erfarenhet av Länsförsäkringar och många års erfarenhet av fackligt arbete.

Förutom det består styrelsen av:
Linda Pettersson (Halland) Vice Ordförande
Helen Lundin (Älvsborg) Sekreterare
Jan Nilsson (Dalarnas) Kassör
Torleif Carlsson (GBG-Bohuslän) Utbildningsansvarig
Jonas Danielsson (Gävleborg) Jämställdhetsansvarig
Lars Dahl (Stockholm) Ungdomsansvarig (Ny i styrelsen)
Jan Ingman (Värmland) Ledamot (Ny i styrelsen)

För er som vill veta mer om LFP kan ni läsa om förra årets LFP-stämma.

Sen så tackades ju Håkan av och på kvällen var det lite festligheter. Vissa i LFP tyckte att det kunde vara roligt om Lars Dahl tvingades upp på scenen för att sjunga lite och detta har då landat på Youtube! Så jag bjuder på det och hoppas ni får er ett gott skratt på min bekostnad! Längst ner sen har jag hämnats genom att filma den hyllningssång som förra LFP-styrelsen gav till Håkan Haraldsson!

Men vi ses och ni hör mig i klippet!

Lars Dahl

Hyllningssång till Håkan!

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 10 maj, 2012, in Allmänt and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: