En vecka av HBTQ fortsätter med de svåra frågorna

Ja nu är det en helt vanlig måndag igen. Förra veckan förberedde jag mig för att vara på Stockholm Pride tillsammans med andra vassa fackliga kollegor inom TCO-familjen.

 

Men nu är festen över, regnbågsflaggorna har plockats ner och många återgår till vardagen igen. För den här veckan är det många som kryper tillbaka in i garderoben för sin kollegor, av rädsla att behöva försvara den man är. Men det är nu det verkliga jobbet kommer för oss alla, både vi som jobbar fackligt och andra vanliga dödliga.

Ja det kan du läsa om på systerblogget LiteVassare.se, där skriver jag nämligen om en uppmaning till alla! Jag har redan uppmanat er tidigare till att göra Visions HBTQ-utbildning, men nu är det resten av branchens tur!

Men ni kan också läsa om hur det var på prideveckan i Tantolunden och under paraden! Det är inte bara fest och glam utan det finns ju ett budskap också!

Och nu börjar arbetet med HBTQ på riktigt, något ni också kunnat läsa om på vårt Intranät! Läs om det igen och kom med förslag hur vi ska göra nästa år!

Har ni några frågor så tveka inte att ta kontakt med mig!

Vi ses och hörs!

Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 6 augusti, 2012, in Allmänt and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: