Månadens medlem i augusti är….. *Trumvirvel* Virginia Sobat

Ja det blev lite sent med augusti månads medlem, men hon fick själv meddelandet innan månaden var över! Men av olika logistiska skäl har vi inte kunnat tala om vem det blev för er förrän nu.

Men på grund av att hon är en god kollega som ställer upp och har under semestern varit en mycket flexibel medarbetare tycker vi att Virginia ska bli månadens medlem!

Virginia Sobat jobbar som säljare privat i Vällinbybutiken men kommer snart att jobba ute hos en av våra fastighetsmäklare.

Men vi tänkte ställa lite frågor till Virginia, men det blev liksom aldrig riktigt av så vi tackar istället Virginia för att hon är medlem och en sådan bra kollega! Vi hoppas också hon går och ser en bra film för priset 🙂

Men nu tänkte jag att ni skulle få nominera någon kollega som är medlem till att bli just månadens medlem! Har du en kollega som du tycker är en bra kollega och som gör mer än nöden kräver?

Maila mig då!

Vi ses och hörs!

Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 3 september, 2012, in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: