Månadens medlem, värvningstävling, LFP, medlemsmötet med mera

Ja mycket händer på en gång, och jag ska försöka att sammanfatta vad som hänt på senaste tiden.

Ja månadens medlem skulle jag ju meddela på medlemsmötet men det blev så många och långa diskussioner att det inte riktigt blev så. Jag kommer istället meddela personen den 31 januari och meddelar er andra då också! Hen är i alla fall ett kontaktombud sen får ni spekulera fritt vem det kan vara 😉

Vemdär

Vem blir månadens medlem??

När vi då ändå pratar medlemsmöte så vill jag tacka alla som kom, vi var nästa 50 personer som var där! Vi tackar gänget som bredde mackor så det stod härliga till, de var riktigt smaskiga har jag fått höra av fler än bara mig själv. Jag tackar också Eva, Johan och Robert från företagsledningen som kom för att svara på frågor!

Vi i personalklubben har fått en väldigt klar och tydlig bild av hur ni medlemmar som var på mötet vill ha det i årets löneförhandling. Jag tänker faktiskt inte skriva så mycket mer än så då jag inte träffat arbetsgivaren än för att lägga fram vad ni tycker, men så fort jag haft det mötet, som jag kommer ha 11 februari, så kommer jag skriva mer om det. Man kan ju alltid fråga en kollega som var där vad som sades 🙂

Värvningstävling har det också varit och där har vi 11 vinnare av presentkort runt om i landet, men vi har inte dragit vem som vinner iPad mini än. Det kommer vi göra den 5-6 februari när vi har fullmäktige i personalföreningen för hela LF-gruppen. Då kommer även presentkorten delas ut till respektive ordförande som delar ut dem till vinnarna. Det rekryterades 63 nya medlemmar samt att totalt blev 95 personer medlemmar under perioden! Och då ni varit så duktiga med att rekrytera så kommer vi nog hitta på något nytt för att få er att rekrytera ännu fler! Mer info om det senare… 🙂

2012-ipadmini-home-hero

Vem kommer vinna en iPad mini?

Vidare inom den fackliga sfären är ju att vi ska ha årsmöte vilket vi bokat till 21 mars, men kallelse kommer senare! Vi har också årsstämma i LFP (Länsförsäkringsgruppens personalförening) den 14-15 maj samt att vi har riksstämma i år den 28-29 maj. Detta är de gångerna som ni medlemmar också kan påverka hur vi ska jobba framöver! Man kan till alla dessa skicka in motioner för att påverka hur FTF ska verka i framtiden och vilka frågor som är viktigast. Till vår personalklubbs årsmöte kommer vi precis som förra året ha både mat och utlottning av lite priser.

För att få in motionerna i tid måste ni senast 28 februari komma in med dem både för personalklubben, LFP årsstämma samt Riksstämman. Bara ett datum att hålla reda på 😉 Alla motioner skickar ni via oss i personalklubben så ser vi till att den kommer rätt och att vi lämnat ett yrkande på om vi står bakom motionen eller inte. Alla inlämnade motioner kommer tas upp på vårt årsmöte.
Läs mer om hur du skriver en motion.

Svettig motion

Det är kanske inte den svettiga typen av motion vi vill ha till årsmöten, även om vi tycker det är bra att röra på sig 🙂

Så mycket som händer och kommer hända här framåt! Ja och så kommer det ny VD om 2 veckor! Glöm inte att tacka av Hasse på den pub som är den 8 februari!

Nä nu ska jag inte tråka ut er mer utan återgå till andra saker!

Men tänk på att ni alltid kan ställa frågor eller säga till om det är något. Maila kan du göra genom att klicka på ”Fråga facket” i menyn precis ovanför inlägget!

Vi ses och hörs!

Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 28 januari, 2013, in Allmänt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: