Månadens medlem för juni, juli och augusti är *trumvirvel*…. Flera stycken

Månadensmedlem
Ja nu är det slutet av augusti så varför inte se till att utse månadens medlemmar för sommaren. Det kom lite saker emellan i somras så som semestrar och så, men nu ska ni få njuta av lite glada medlemmar som fått prestigefyllt(?!) pris. 🙂

Vi börjar med juni där vi tycker att Susann Pettersson som jobbar på byggskador är värd att bli månadens medlem. Hon gick från Säljstöd Bank till att sadla om till skadereglering. Vi gillar Susann och att hon hoppade på det här nya så därför får hon bli månadens medlem juni. sen tycker Susann att det är viktigt att vara engagerad och hon har även blivit vårt nya kontaktombud på byggskador.

Vidare så vill vi för juli utse Jessica Käck till månadens medlem. Hon jobbar som rådgivare privat på Stureplan och vi gillar självklart Jessica också och hon är en kvinna med klös i vilket facket alltid uppskattar!

JessicaKäck

Jessica Käck

Sist men inte minst, eller jo kanske längdmässigt, har vi månadens medlem för augusti. Detta är en av våra nyaste medlemmar och hon heter Samira Rosblom som blir augustis medlems för att hon både gillar och tog hand om Södertäljekontoret på ett bra sätt när de andra var på semester!

Samira Rosblom

Samira Rosblom

Det är så kul att få sprida lite glädje och det är kul att vi har så många trevliga och underbara medlemmar. Snart är det september och då ska ny medlem utses. Vem borde det vara tycker du?

Vi ses och hörs!

Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 29 augusti, 2013, in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: