Värst vad glest det var mellan inläggen.

Nu börjar det bli lite glest mellan inläggen och det är inte för att jag inte vill att ni ska veta saker.

Det är helt enkelt så att jag är mitt emellan att enbart jobba fackligt och fortfarande ha arbetsuppgifter kvar som ska överlämnas.

Stökigt är det just nu, men det blir bättre.

Stökigt är det just nu, men det blir bättre.

Men misströsta inte, det kommer komma desto fler inlägg snart. Både om hur det går i den nya organisationen men även mer information om oss i styrelsen samt att det snart är dags för både medlemsaktivitet och även något för våra chefsmedlemmar!

Jag har också i dagarna fått utbildning i FTFs nya enkätverktyg så att vi kan ställa frågor till er mer direkt om vad ni tycker om saker. Det är också dags att göra den efterlängtade enkäten om lönedialogen som vi inte heller fått ut än.

Vidare så har jag hunnit med att hälsa på Länsförsäkringar Norrbotten med LFP, vi har haft bolagsstyrelsemöte, varit involverad i rekrytering av lite nya chefer, träffat kontaktombuden, varit med i finansloppet och haft lite förhandlingar och smått och stort!

Nu framåt är det att se vad företagsledningen tänkt hur organisationen ska se ut och det ska vi prata lite om idag och sen om ett par veckor då de jobbat klart allt inför nästa bolagsstyrelsemöte. Vi kommer nog gå ut med informationen tillsammans med arbetsgivaren men kommer även lägga den här.

Men härnäst så kommer jag bege mig iväg en vecka med FTFs Förbundsstyrelse för att vi ska komma fram till hur vi ska jobba och med vad vi ska jobba de närmaste tre åren. Det är också kollektivavtalsförhandlingar nästa år och även där måste vi ju vara klara med vad ni medlemmar vill ha i det.

Hur kommer våra två avtal se ut? Vi har ju både avtal med FAO och KFO

Hur kommer våra två avtal se ut? Vi har ju både avtal med FAO och KFO

Men jag lovar att vara mer aktiv här på bloggen och informera er mer om vad som händer!

Vi ses och hörs!

Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 6 september, 2013, in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: