Lönestatistiken uppdaterad på FTF.se

Lönestatistiken

Nu finns den senaste lönestatistiken för försäkringsbranschen tillgänglig på webben. FTFs lönestatistik visar siffror för hela branschen, cirka 19 000 personer (alltså inte bara FTF-medlemmar) och är från oktober 2013. Medlemmar kan logga in och se den senaste statistiken för sin typ av yrke. Det går också att söka statistik för andra yrken (vy-koder). Klicka på bilden för att komma till inloggningssidan på FTF.se

Den som får upp statistik för fel yrke, eller inte får upp någon statistik alls, har troligtvis fel vy-kod inlagd i FTFs medlemsregister, eller så saknas den helt. Prata i så fall med din chef så det finns en chans att ändra den. Nu kan det vara så att efter omorganisationen kan man hamnat i fel VY-kod men säg då till din chef så får vi rätta det efter lönedialogerna.

Tänk på att detta är just statistik på vad lönerna i branschen är och inte en måttstock vad du borde ha i lön. Den kan ge viss fingervisning men inte hela sanningen i bedömningen inför årets lönedialoger!
Vi i föreningen har också tillgång till lönestatistik för FTF-medlemmarna på Stockholmsbolaget.

Är det så att du som medlem vill ha rådgivning kontakta oss då i personalklubben så ordnar vi det! Nästa vecka kommer vi också komma ut med mer information om hur du kan få rådgivning samt eventuell annan information som kan vara bra att ha.

Vi ses och hörs!

Trevlig helg!

Lars Dahl

Annonser

About FTF-LF Stockholm

Vi är Personalklubben på Länsförsäkringar Stockholm för FTF. Vi står på våra medlemmars sida och förhandlar med arbetsgivaren gällande lokala kollektivavtal, personalärenden och i medbestämmandefrågor.

Posted on 7 mars, 2014, in Allmänt and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: