Våra slutsatser

Våra slutsatser

Våra slutsatser handlar om hur vi går vidare och hur vi ska jobba med 6 Vägar framåt.

För att vi alltid ska sätta medlemmen i centrum ska vi i personalklubben vara lyhörda. Vi ska fortsätta använda alla mediakanaler precis som innan genom bloggen, mail, twitter och lägga nyheter på Länet.

Vi ska också informera er medlemmar mer hur ni kan påverka vilka som väljs till styrelsen och se till att ni vet vilka som sitter i valberedningen

Vi ska fortsätta att ha personliga möten med våra medlemmar.

För att medlemmarna ska veta vilka vi är ska vi fortsätta att synas genom personliga möten, bloggen och Länet. Det är viktigt att vi visar medlemmarna vad vi gör och vad vi förhandlar fram. Vi måste visa att vi har handlingskraft och genom att blogga om vårt arbete skapar vi också förtroende för våra medlemmar.

Vi ska fortsättningsvis tala om vad vi uppnått och vad vi förhandlat fram. Vi ska inte ha saker hemligt om det inte är att det krävs och vi ska fortsätta vara duktiga på att blogga om vad som händer.

Vi måste se till att kunskapsöverföring sker från gamla rävar till nya förmågor. Vi måste även satsa på utbildning utanför FTF. Vi måste också trycka på att personalföreningen LFP gör fler utbildningar åt oss. Alla förtroendevalda som sitter i styrelsen ska gå grundutbildningen samt de utbildningar som uppdraget kräver.

Vi måste föra en tydlig dialog med arbetsgivaren om att det ska vara ok att jobba fackligt samt att de mål och krav som ställs sänks i realitet till vad uppdraget kräver och den faktiska tid som läggs på fackligt arbete. Det ligger också ett personligt ansvar att föra en dialog med sin chef om sänkta mål men att man alltid kan få hjälp att lyfta frågan om man inte når fram.

Vi ska låta alla få ta det ansvar man själv känner att man klarar av och har kompetens för. Vi ska även se till att det är en bra fördelning på ansvaret i styrelsen och vi måste som förtroendevalda alltid vara engagerade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: