Medlemsaktiviteten den 9 November

Välkommen att träffa Dr David och vår karriärcoach

Personalklubbarna på Länsförsäkringar Stockholm, LFAB (inkl. Wasa Kredit och Agria) och Mäklarservice, kommer under dagen den 9:e november att befinna sig på Tegeluddsvägen med en livs levande doktor, en tight personlig tränare och en mycket kompetent karriärcoach för att få dig att må bra och ha chans att utvecklas i din karriär. När nedan kommer du få veta vilka tider vi finns var och hur du gör för att boka in dig hos vår karriärcoach!

Doktor David ska ta pulsen på dig och din hjärna

Mellan klockan 9,00 och 12,00 kommer Dr David att finnas vid entrén i Bremenhuset för att du ska kunna komma och prata om stress. Du kommer också kunna ta pulsen och få veta lite mer om hur stress påverkar din hjärna. Passa på att tävla om fina priser genom att svara på frågor om stress och hjärnan! Och kläm lite på våra hjärtan som är en ny stressboll vi lanserar samma dag!

Bredvid Dr David kommer du att kunna prata med en personlig tränare och även kunna mäta din fysiska ålder på en BMI-maskin. Du kommer få tips om träning och hur du kan röra på dig för att få ett friskare arbetsliv. Det är personliga tränare från Actic som står där och Actic har en ny medlemsförmån för dig som är medlem i FTF. Actic finns även via vår förmånsportal så du kan även använda ditt friskvårdsbidrag hos dem!

Både Dr David och Actics personliga tränare finns där för alla, oavsett om du är medlem eller inte! Tänk på att stämma av med din chef så det fungerar med verksamheten att du går, eller titta förbi på väg till eller från lunchen!

Sen har vi exklusivt för alla våra medlemmar tagit hit en karriärcoach!

Eva kan coacha dig i karriären och hjälpa dig stärka ditt personliga varumärke

Är du på rätt plats? Vad får dig att trivas? Hur kan du stärka ditt personliga varumärke?

Ja det kan ju vara saker som är bra att få svar på! Och det kommer du kunna få om du bokar en personlig tid på 15 minuter med vår Karriärcoach. Coachen finns på plats från 10,00 till 14,00 och nedan kommer du se vilka tider som finns tillgängliga.

För att boka en tid så klickar du på en länk under alla tiderna där du anger minst 3 olika tidsalternativ. Detta ifall ni är flera som mailat om samma tider och vi inte hunnit uppdatera denna sidan! Under den länken finns en länk till ett självuppskattningformulär du fyller i och tar med till coachen för att ni ska hinna allt på era 15 minuter!

Självklart kan du fylla i dokumentet utan att träffa coachen och det rekommenderar jag alla att göra! Självklart måste ni stämma av med chefen så det inte stör verksamheten om du går under arbetstid, eller så försöker du passa in det i samband med lunchen 🙂

Nu var det fullbokat hos coachen! Men gör gärna självskattningen ändå!

10,00: Bokad
10,15: Bokad
10,30: Bokad
10,45: Bokad
11,00: Bokad
11,30: Bokad
11,45: Bokad
12,00: Bokad
12,15: Bokad
12,30: Bokad
12,45: Bokad
13,00: Bokad
13,15: Bokad
13,30: Bokad
13,45: Bokad

Klicka här för att boka en personlig tid

Självskattningsformulär till karriärcoachning

Så kom och häng med oss i FTF!

Nedan en sammanfattning av platser och tider!

9-12 Dr David och Personlig tränare i Bremenhusets entré
10-14 Karriärcoach i Bremenhusets entré

Vi ses där!

Personalklubbarna i Länsförsäkringar Stockholm, LFAB (inkl Wasa Kredit) och Mäklarservic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: