Om personalklubben

Här kommer FTF:s Personalklubb på Länsförsäkringar Stockholm att uppdatera mer i realtid när det händer saker i personalklubben eller i övrigt gällande FTF och det som påverkar våra medlemmar.

Vi i FTF’s personalklubb på Länsförsäkringar Stockholm är väldigt aktiva för våra medlemmars skull. Vi tecknar både lokala avtal gällande löner, provisioner, OB-ersättningar med mera. Vi är för också våra medlemmars talan i ledningsgrupp samt att vi också sitter i bolagsstyrelsen .Vi sitter också med i rehabutredningar, rekryteringar och finns även för rådgivning ifall våra medlemmar behöver prata karriär, lön eller konflikter som kanske uppkommit på arbetsplatsen.

Detta är en blogg som är partipolitiskt obunden men betyder för den skull inte att vi pratar politik. De åsikter som skrivs i denna blogg behöver nödvändigtvis inte delas av samtliga personer i personalklubben och varje inlägg skrivs därför under av den eller dem som står för åsikten.

Den som vanligtvis skriver i bloggen är Lars Dahl

Ni har ju mer information om vilka vi är på vårt Intranät Länet. Ni som inte är medlemmar eller jobbar på Länsförsäkringar Stockholm får stå ut med att inte veta mer om oss 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: